Lack

Lackering är en känslig process

Billackering kräver att lackerarna har goda kunskaper och tillgång till modern utrusning och teknik. Våra lokaler är utrustade med den senaste inom teknik och lackbox. Billacken är av biltillverkaren föreskriven vattenburen billack. Detta är både miljövänligt och ger lacken den rätta finishen.

Vi har lång erfarenhet i branschen.

Våra lackerare har lång erfarenhet. Billackering är ett riktig hantverk som kräver erfarenhet och kunskaper. Det är precis detta som gör att vi kan garantera er en riktigt bra kvalitet.

Självklart kan vi säga att noggrannhet och precision är de viktigaste nyckelorden för det vi gör. Men vi visar det även genom att din bil blir levererad med perfekt resultat.

Med våra väl utrustade anläggningar och vår långa erfarenhet från yrket har vi möjlighet att konsekvent leverera de bästa resultaten på marknaden och bibehålla otroligt nöjda kunder.

Den nylackerade ytan är fortfarande känslig och ska under de 3 första månaderna (vintertid 4 månader) endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt ska undvikas under denna tid och därefter ska en distans på minst 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså ska automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.

Plastreparationer – Vi reparerar plastdetaljer

Dagens bilar består i allt större utsträckning av olika plastmaterial. En skadad bilplastdetalj kan ofta repareras i stället för att bytas mot en helt ny. Det är ofta både billigare och bättre ur miljöhänsyn. I vår plastverkstad lagas, limmas, svetsas, formas och slipas plasten för att därefter lackas. Detta görs hos oss av utbildad plastreparatör.